fbpx
Stel hier je eigen design deur samen.Begin direct

Impressie & Projecten

Exclusief stalen deuren voor u op maat gemaakt.

Een stalen taatsdeur is een bijzonder item in uw interieur, het is bijna sfeer bepalend en daardoor van groot belang dat u de juiste kiest. Door zijn verticale scharnier scharnier heeft de taatsdeur geen kozijn nodig. Normale deuren worden afgehangen in aluminium of houten kozijnen en scharnieren maar één ruimte in. De taatsdeur kan in principe 270 graden draaien om de verticale as. Het taats scharnier onderaan de deur en op de vloer heeft een geavanceerd hydraulisch systeem waardoor de deur altijd soft-close sluit.

Onze taatsdeuren worden gefabriceerd met het unieke en beschermde CLOOZ profiel. Ons profiel geeft de deuren aan tweede zijde hetzelfde aanzicht waardoor onze deuren uniek zijn in het taatsdeuren soort. Ook werken wij met een ongedeelde glasplaat waardoor elke design gemaakt kan worden en onze deuren uitzonderlijk kindvriendelijk zijn. Kijk maar eens op onze impressie pagina. Heeft u een ander design of zelfs een logo? Neem dan contact met ons op en wij ontwerpen uw deuren geheel op maat of ontwerp uw deur zelf op onze online ontwerp module.

Al onze stalen taatsdeuren, schuifdeuren en kozijn met stalen deuren worden van een hoogwaardige poedercoating voorzien bij onze dochter onderneming Coatinx in Barneveld. Of het nu gaat om ral 9005 of een bijzonder gouden coating met metallic deeltjes, bijna alles is mogelijk.

Op afspraak bent u van harte welkom in ons showroom te Barneveld.

Bellen met
CLOOZ doors

Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 0342 – 786910.

Bezoek onze
showroom

Onze showroom bezoeken? Maak hier je afspraak!

Stel je vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een Appje!

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
T. 0342 786910
E. info@cloozdoors.nl

ZAKELIJK

INFO

Neem hier contact op. Contact Stel hier je eigen stalen deur samen.