fbpx
Stel hier uw eigen design deur samen.Begin direct

Impressie & Projecten

Exclusieve stalen deuren voor u op maat gemaakt

Een stalen taatsdeur is een bijzonder item in uw interieur. Het is sfeerbepalend en daarom van groot belang dat u de juiste kiest. Door zijn verticale scharnier heeft de taatsdeur geen kozijn nodig. Normale deuren worden afgehangen in aluminium of houten kozijnen en draaien maar één kant op. De taatsdeur kan ongeveer 270 graden draaien om de verticale as. Het taats scharnier onderaan de deur en op de vloer heeft een geavanceerd hydraulisch systeem waardoor de deur altijd soft-close sluit.

Onze taatsdeuren worden gefabriceerd met het unieke en beschermde CLOOZ profiel. Ons profiel geeft de deuren aan tweede zijde hetzelfde aanzicht waardoor onze deuren uniek zijn in het taatsdeuren soort. Ook werken wij met een ongedeelde glasplaat waardoor elke design gemaakt kan worden en onze deuren uitzonderlijk kindvriendelijk zijn. Kijk maar eens op onze impressie pagina. Heeft u een ander design of zelfs een logo in gedachten? Neem dan contact op en wij ontwerpen uw deuren geheel op maat. U kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met onze online ontwerp tool.

Al onze stalen taatsdeuren, schuifdeuren en kozijn met stalen deuren worden van een hoogwaardige poedercoating voorzien bij onze dochter onderneming Coatinx in Barneveld. Of het nu gaat om ral 9005 of een bijzondere gouden coating met metallic deeltjes. Bijna alles is mogelijk.

U bent van harte welkom in onze showroom te Barneveld.

Bellen met
CLOOZ doors

Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 0342 – 786910.

Bezoek onze
showroom

Onze showroom bezoeken? Maak snel een afspraak!

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht!

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
T. 0342 786910
E. info@cloozdoors.nl

ZAKELIJK

INFO

Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.