fbpx

Impressie & Projecten

Stalen deuren uit onze premium line

Een taatsdeur is een bijzonder verschijning in uw interieur, door zijn verticale scharnier mechanisme heeft de taatsdeur geen kozijn nodig. Normale deuren worden afgehangen in aluminium of houten kozijnen en scharnieren maar één ruimte in. De taatsdeur kan in principe 360 graden draaien om de verticale as. Het taats mechanisme onderaan de deur en op de vloer heeft een geavanceerd hydraulisch systeem waardoor de deur altijd soft-close sluit.

Onze taatsdeuren worden gefabriceerd met het unieke en beschermde CLOOZ profiel. Ons profiel geeft de deuren aan tweede zijde hetzelfde aanzicht waardoor onze deuren uniek zijn in het taatsdeuren soort. Ook werken wij met een ongedeelde glasplaat waardoor elke design gemaakt kan worden. Kijk maar eens op onze impressie pagina. Heeft u een ander design of zelfs een logo? Neem dan contact met ons op en wij ontwerpen uw deuren geheel op maat of ontwerp uw deur zelf op onze online ontwerp module.

Al onze stalen taatsdeuren, schuifdeuren en kozijn met stalen deuren worden van een hoogwaardige poedercoating voorzien bij onze dochter onderneming Coatinx in Barneveld. Of het nu gaat om ral 9005 of een bijzonder gouden coating met metallic deeltjes, bijna alles is mogelijk.

Op afspraak bent u van harte welkom in ons showroom te Barneveld.

Neem hier contact op. Contact Stel hier je eigen stalen deur samen.