fbpx
Stel hier je eigen design deur samen.Begin direct

Wij zijn CLOOZ doors

Creatieve vakmensen die jouw droom werkelijkheid laten worden. Een dag is bij ons pas geslaagd als wij hebben gewerkt aan jouw speciaal op maat gemaakte stalen deur of stalen kozijn. Wij maken alles wat jij bedenkt!

Enthousiast en creatief

CLOOZ doors is een jonge onderneming die zich vol enthousiasme, creativiteit en vakkundigheid inzet voor als je opzoek ben naar stalen deuren, kozijnen en puien voor binnen en buiten op maat. Alleen perfect is voor ons goed genoeg, maar daar houd het voor ons niet op. Bij CLOOZ doors kun je met een eigen idee of ontwerp van stalen deuren of kozijnen terecht, maar wij kunnen dit ontwerp ook voor je realiseren. Wij maken deze ontwerpen eerst in 3D, zodat je een perfect beeld krijgt van hoe het gaat worden, om ze daarna in onze eigen werkplaats te fabriceren. Heb je iets in gedachten met als hoofdingrediënt staal? Deel je idee met ons! Wij kunnen het vast en zeker voor je op maat maken in onze eigen smederij.

Eerst zien dan geloven? Kom dan langs in onze mooie showroom op de Anthonie Fokkerstraat 83 te Barneveld. Of bel ons voor een afspraak. Ook op zaterdag op afspraak mogelijk.

CLOOZ doors
CLOOZ Profiel

Hoge kwaliteit en precisie in eigen profiel

De stalen deuren die wij leveren zijn stuk voor stuk uniek en van hoogwaardige kwaliteit. Onze deuren hebben een  uniek tweezijdig zelfde aanzicht en zijn daarmee exclusief in de stalen deuren wereld. Wij doen er alles aan om van jou een 100% tevreden klant te maken. Om deze hoge kwaliteit en de waarborging daarvan te controleren en te kunnen sturen, hebben wij met ons zusterbedrijf Coatinx BV ook het poedercoaten in eigen hand. Zo kunnen wij snel schakelen, maar ook bijzondere kleuren en extra effecten creëren waar de concurrentie allang gestopt is.

Bij CLOOZ doors kom je langs voor de mooiste exclusieve stalen taatsdeur, stalen scharnierdeur, stalen schuifdeur of stalen kozijn op maat tegen een mooie prijs.

ZELF ONTWERPEN? Stel hier je eigen stalen deur samen en ontvang snel een offerte. Een eigen idee kan natuurlijk ook altijd met ons gedeeld worden via het contactformulier of rechtstreeks via info@cloozdoors.nl.

Bellen met
CLOOZ doors

Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 0342 – 786910.

Bezoek onze
showroom

Onze showroom bezoeken? Maak hier je afspraak!

Stel je vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een Appje!

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
T. 0342 786910
E. info@cloozdoors.nl

ZAKELIJK

INFO

Neem hier contact op. Contact Stel hier je eigen stalen deur samen.