fbpx
Stel hier uw eigen design deur samen.Begin direct

Aangenaam,
wij zijn CLOOZ doors

Creatieve vakmensen die uw stalen droomdeur of interieur werkelijkheid willen en kunnen maken. Een dag is bij ons pas geslaagd als wij mensen gelukkig hebben gemaakt met een unieke, op maat gemaakte stalen deur of stalen kozijn welke de uitstraling van hun interieur omhoog tilt. Wij maken alles wat u bedenkt en halen daar ook ontzettend veel drive en plezier uit!

Enthousiast, creatief & ambitieus

CLOOZ doors is een jonge onderneming met een frisse kijk op de markt. Wij zetten ons dagelijks vol enthousiasme, creativiteit en vakkundigheid in voor liefhebbers van high-end staal producten. Wat ons onderscheid van de vele andere aanbieders, is dat wij iets hebben wat geen enkele andere stalen deuren fabrikant heeft. Ons unieke CLOOZ profiel, waarmee we next level designs maken. De exclusieve stalen deuren collectie van Des Bouvrie is daar een prachtig voorbeeld van.

Des te gekker uw idee, des te interessanter wij het vinden

Wanneer u met een buitengewoon idee of ontwerp voor een stalen deur aankomt, springen wij een gat in de lucht omdat we weer kunnen laten zien wat we in petto hebben. Wij streven namelijk altijd naar een ”Wow-Effect”. Heeft u iets anders in gedachten met als hoofdingrediënt staal, zoals een complete wijnkelder? Zeg het maar. U vraagt, wij maken. De bijzondere stalen deuren die wij nu al in onze portfolio hebben, zijn wij gaan zien als ware kunstobjecten. En we zijn pas net begonnen met verzamelen…

Des Bouvrie Stalen Deuren | CLOOZ doors
Stalen deuren

Alles in eigen huis

De stalen deuren die wij leveren zijn stuk voor stuk uniek en van de hoogste kwaliteit. Ze hebben een identiek tweezijdig aanzicht en zijn daarmee de enige in de stalen deuren wereld. Om deze hoge kwaliteit en de waarborging daarvan te controleren en sturen, hebben wij met ons zusterbedrijf Coatinx BV ook het poedercoaten in eigen hand. Zo kunnen wij snel schakelen, maar ook bijzondere kleuren en afwerkingseffecten creëren waar de concurrentie allang gestopt is. Daarbovenop zijn er ook nog ontwerpers, lassers en monteurs. Wij doen dus eigenlijk alles zelf en samen. Zo’n hecht en op elkaar ingespeeld team hebben is niet alleen prettig voor ons persoonlijk, het is onze succesformule.

Voor als het nog niet duidelijk was…

Bij CLOOZ doors komt u langs voor exclusieve stalen taatsdeuren, stalen scharnierdeuren, stalen schuifdeuren of stalen kozijnen op maat. Zelf ontwerpen? Stel uw eigen stalen deur samen in de ontwerp tool en ontvang binnen twee werkdagen een offerte. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom te Barneveld om samen uw wensen te bespreken.

Kies voor maatwerk of bestel onze stalen deuren in standaard afmetingen
ook gemakkelijk én voor een vaste prijs online bij onze vertrouwde reseller.

Bellen met
CLOOZ doors

Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 0342 – 786910.

Bezoek onze
showroom

Onze showroom bezoeken? Maak snel een afspraak!

Zelf uw deuren ontwerpen

Stel uw eigen deur samen via onze online ontwerp tool.

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht!

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
0342 786910
info@cloozdoors.nl
@clooz_doors

SNEL NAAR

INFO

Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.