fbpx
Stel hier uw eigen design deur samen.Begin direct

Wij zijn CLOOZ doors

Creatieve vakmensen die uw droom werkelijkheid laten worden. Een dag is bij ons pas geslaagd als wij hebben gewerkt aan uw speciaal op maat gemaakte stalen deur of stalen kozijn. Wij maken alles wat u bedenkt!

Enthousiast en creatief

CLOOZ doors is een jonge onderneming die zich vol enthousiasme, creativiteit en vakkundigheid inzet voor als u opzoek ben naar stalen deuren, kozijnen en puien voor binnen en buiten op maat. Alleen perfect is voor ons goed genoeg, maar daar houd het voor ons niet op. Bij CLOOZ doors kunt u met een eigen idee of ontwerp van stalen deuren of kozijnen terecht, maar wij kunnen dit ontwerp ook voor u realiseren. Wij maken deze ontwerpen eerst in 3D, zodat u een perfect beeld krijgt van hoe het gaat worden, om ze daarna in onze eigen werkplaats te fabriceren. Heeft u iets in gedachten met als hoofdingrediënt staal? Deel uw idee met ons! Wij kunnen het vast en zeker op maat maken in onze eigen smederij.

Eerst zien dan geloven? Kom dan langs in onze mooie showroom op de Anthonie Fokkerstraat 83 te Barneveld. Of bel ons voor een afspraak. Ook op zaterdag op afspraak mogelijk.

Taatsdeuren
CLOOZ Profiel

Hoge kwaliteit en precisie

De stalen deuren die wij leveren zijn stuk voor stuk uniek en van hoogwaardige kwaliteit. Onze deuren hebben een identiek tweezijdig aanzicht en zijn daarmee exclusief in de stalen deuren wereld. Wij doen er alles aan om van u een 100% tevreden klant te maken. Om deze hoge kwaliteit en de waarborging daarvan te controleren en sturen, hebben wij met ons zusterbedrijf Coatinx BV ook het poedercoaten in eigen hand. Zo kunnen wij snel schakelen, maar ook bijzondere kleuren en extra effecten creëren waar de concurrentie allang gestopt is.

Bij CLOOZ doors komt u langs voor de mooiste exclusieve stalen taatsdeur, stalen scharnierdeur, stalen schuifdeur of stalen kozijn op maat tegen een mooie prijs.

Zelf ontwerpen? Stel hier uw eigen stalen deur samen en ontvang snel een offerte. Een eigen idee kan natuurlijk ook altijd met ons gedeeld worden via het contactformulier of rechtstreeks via info@cloozdoors.nl.

Bellen met
CLOOZ doors

Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 0342 – 786910.

Bezoek onze
showroom

Onze showroom bezoeken? Maak snel een afspraak!

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht!

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
T. 0342 786910
E. info@cloozdoors.nl

ZAKELIJK

INFO

Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.