fbpx

Kom werken bij CLOOZ doors

Als Montage Medewerker (Fulltime)

Als montage-expert bij CLOOZ doors ben je samen met je collega een team op de bus. Je verzorgd door heel Nederland en België de montage van exclusieve stalen deuren en kozijnen. Je werkt altijd samen met een vaste collega en hebt een eigen bus. Je komt op de mooiste plaatsen en bezoekt de mooiste huizen. Je werkt voor grote merken en bent als montage expert trots op wat wij leveren. Je bent in staat om op locatie zelf te improviseren en oplossingsgericht te denken.

Werk je netjes en ben je een man/of vrouw van detail? Dan is deze JOB echt wat voor jou. Maar weinige krijgen de kans die wij hier bieden.

De ene dag heb je één klus waar een aantal deuren en kozijnen gemonteerd meoten worden en de andere dag bestaat uit 5 adressen waar overal een taatsdeur gemonteerd zal worden. Kortom, je komt in aanraking met heel veel mensen en adressen.

Lijkt het je wat?

Bekijk hieronder wat wij verwachten en wat wij jou kunnen bieden! Interesse in deze functie of denk je dat je onmisbaar bent in ons team op een andere functie? Neem vandaag nog contact met ons op!

Neem hier contact op. Contact Stel hier je eigen stalen deur samen.