fbpx

Kom werken bij CLOOZ doors

Als Sales Kanon (Fulltime – Onbepaalde tijd)

Je bent een zelfstandig sales kanon en dit is voor jou dé perfecte manier om te scoren! Je hebt een eigen werkplek en dat is er niet zomaar één. Je luistert goed naar wat een klant wenst, want je weet dat iedere klant uniek is. Zo ben je in staat om klanten op een inspirerende manier te adviseren. Je brengt je passie voor stalen deuren over op de klant, zowel met onze online ontwerp-tool als met 3D programmatuur en bent pas tevreden als de klant dat ook is. Je bent creatief en je kan tactisch nadenken over de indeling van een stalen deur of kozijn.

Je bent zelfstandig ingesteld en je hebt voldoende ervaring in het contact met klanten om zelfverzekerd over te komen. Je hebt een sociale instelling en maakt gemakkelijk (telefonisch) contact, daarnaast heb je ervaring in sales. Juist omdat wij veel online doen, is het contact tussen jou en klanten super belangrijk. Potentiële klanten ga jij omzetten in leuke opdrachten, voor jezelf, waarbij je rekening houd met de wensen van de klant.

Lijkt het je wat?

Bekijk hieronder wat wij verwachten en wat wij jou kunnen bieden! Interesse in deze functie of denk je dat je onmisbaar bent in ons team op een andere functie? Neem vandaag nog contact met ons op!

Bellen met
CLOOZ doors

Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 0342 – 786910.

Bezoek onze
showroom

Onze showroom bezoeken? Maak hier je afspraak!

Stel je vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een Appje!

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
T. 0342 786910
E. info@cloozdoors.nl

ZAKELIJK

INFO

Neem hier contact op. Contact Stel hier je eigen stalen deur samen.