fbpx

Kom werken bij CLOOZ doors

Als TIG-Lasser expert (Fulltime – Onbepaalde tijd)

Als TIG-Lasser expert bij CLOOZ doors ben je verantwoordelijk voor het produceren van stalen deuren en kozijnen. Ons product is een High-end item in interieurs en vraagt precisie en technisch inzicht van de makers. Je zult zelf vooral controlerend bezig zijn; elk product wat uit onze fabriek komt is namelijk op maat gemaakt en vaak in opdracht van bekende merken of personen. Vaak is 1mm nauwkeurig niet nauwkeurig genoeg.

Als Expert – TIG lasser controleer je alle deuren en kozijnen die in onze fabriek geproduceerd worden op zowel de kwaliteit van je collega’s als de kwaliteit van de lassen.

Je denkt mee in het verbeteren van het proces en bent in staat om leiding te nemen op de productie werkvloer.

Deze mooie baan is maar zeer beperkt beschikbaar, maar zelden is de kwaliteit van jouw inzet en kwaliteit van produceren zo belangrijk geweest. Jouw werk staat in de mooiste en duurste huizen. Jouw werk zal voorbij komen in TV-programma’s en veel mensen zullen jouw product kwalificeren als perfect.

Lijkt het je wat?

Bekijk hieronder wat wij verwachten en wat wij jou kunnen bieden! Interesse in deze functie of denk je dat je onmisbaar bent in ons team op een andere functie? Neem vandaag nog contact met ons op!

Neem hier contact op. Contact Stel hier je eigen stalen deur samen.