fbpx
Stel hier uw eigen design deur samen.Begin direct

Ontdek de verschillende profielen voor stalen deuren

Ontdek de perfecte stijl en kwaliteit met onze stalen deuren en kozijnen. Bij het kiezen van een stalen deur of kozijn is het profiel van essentieel belang. Niet alleen bepaalt elk profiel het unieke uiterlijk, maar het heeft ook invloed op de stevigheid en uiteindelijke kwaliteit van het product.

Bij ons hebt u de keuze uit twee hoogwaardige profielen:

  1. HOP profiel
  2. CLOOZ profiel

Het CLOOZ profiel is speciaal ontworpen voor luxe stalen deuren en kozijnen. Wat ons onderscheidt, is dat CLOOZ doors een eigen smederij heeft in Nederland. Hierdoor kunnen we met trots zeggen dat onze stalen deuren 100% Made In Holland zijn en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Dit stelt ons in staat om de allerbeste kwaliteit te garanderen voor onze klanten.

HOP profiel stalen deuren

Het HOP profiel is een bekend en veelgebruikt profiel dat vaak wordt toegepast in diverse interieurs en stalen deuren. Dit type profiel staat ook bekend als het ‘HOP kokerprofiel’ of ‘kokerprofiel met aanslag’.

Bij dit profiel is de deur opgebouwd uit een buitenframe met tussenverdelers. In de tussenverdeler bevinden zich de kokers, ook wel glaslatten genoemd, waarachter het glas is geplaatst. Dit glas vormt tevens de achterkant van de deur. Wanneer u kiest voor een stalen deur met het HOP profiel, krijgt u een deur die aan de achterkant een ‘glad’ uiterlijk heeft en dus niet hetzelfde aanzicht heeft als aan de voorkant. Het profiel zorgt voor een minimale verdeler van 5 cm, wat resulteert in een zeer robuuste constructie.

Ontdek de beperkte veelzijdigheid van stalen deuren met het HOP profiel en kies voor het CLOOZ profiel. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

HOP profiel

Techniek HOP profiel

HOP profiel

Voorkant HOP profiel

HOP profiel

Achterkant HOP profiel

Achterkant HOP Profiel

CLOOZ profiel – Aanbevolen

Het CLOOZ profiel is een bijzonder profiel dat speciaal is ontwikkeld voor stalen deuren en kozijnen. Het onderscheidt zich op verschillende manieren van een stalen deur met een HOP profiel. Een opvallend verschil is dat een stalen deur met het CLOOZ profiel aan beide zijden hetzelfde aanzicht heeft. Bovendien is de glasplaat ongedeeld, wat resulteert in een deur zonder torsie en een aanzienlijk hogere stevigheid. Daarnaast kan de verdeler bij het CLOOZ profiel teruggebracht worden tot slechts 2 cm, waardoor er meer ontwerpmogelijkheden zijn. De veelzijdigheid en elegantie van het CLOOZ profiel overstijgen die van een HOP profiel.

Voordelen van het CLOOZ profiel:

  1. Ranker profiel
  2. Aan beide zijden hetzelfde aanzicht
  3. Mogelijkheid tot elk gewenst design
  4. Flexibele verdelingsopties

De opbouw van het CLOOZ profiel:

Het CLOOZ profiel is opgebouwd uit een buitenframe met daarin een verzonken binnenframe van 4 mm, wat zorgt voor een exclusieve uitstraling van de stalen deur. Het binnenframe bevindt zich aan beide zijden van het glas, waardoor een uniform aanzicht aan beide zijden van de deur wordt gecreëerd, wat uniek is in de markt. Dankzij de glasplaatsing in het midden van het binnenframe kunt u kiezen voor elk gewenst design. Dit betekent dat het CLOOZ profiel zelfs de mogelijkheid biedt om uw logo of ander gewenst ontwerp in staal op de deur te laten plaatsen.

Ontdek de exclusiviteit en creatieve vrijheid van het CLOOZ profiel voor stalen deuren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

CLOOZ Profiel

Techniek CLOOZ Profiel

CLOOZ profiel

Twee zijden hetzelfde aanzicht

Twee zijden hetzelfde aanzicht

CLOOZ Profiel

Ongedeelde ruit

CLOOZ Profiel

Onderdorpel CLOOZ Profiel

Welk profiel past bij mij?

Maak van uw stalen deur een prachtig design- en kunstobject met het unieke CLOOZ profiel

Een stalen deur is veel meer dan alleen een toegang tot een ruimte. Het is een waar designobject dat zelfs kan dienen als een kunstwerk op zich. Daarom kiezen de meeste mensen voor het unieke CLOOZ profiel, waarmee ze aan beide zijden van de deur kunnen genieten van dit prachtige stijlobject, vervaardigd uit glas en staal.

Met het CLOOZ profiel krijgt uw stalen deur een ongeëvenaarde esthetiek en uitstraling. De combinatie van glas en staal creëert een tijdloos en elegant ontwerp dat naadloos past bij diverse interieurstijlen. Het CLOOZ profiel biedt u de mogelijkheid om uw deur te transformeren tot een opvallend element dat de aandacht trekt en een gevoel van luxe en verfijning toevoegt aan uw ruimte.

Wat is voor u belangrijk?

Stalen deuren zijn vaak een populaire keuze als scheiding tussen verschillende ruimtes, zoals de keuken en woonkamer. Met het unieke CLOOZ profiel kunt u genieten van hetzelfde aanzicht van de deur, zowel in de keuken als in de woonkamer. Dit zorgt voor een harmonieuze en samenhangende uitstraling.

Als het voor u minder belangrijk is dat de deur aan beide zijden hetzelfde aanzicht heeft en als een zijde gerust glad mag zijn, dan is het HOP profiel een geschikte optie. Bijvoorbeeld wanneer u de deur plaatst als scheiding tussen de woonkamer en de hal of gang. Toch blijft het CLOOZ profiel een verfijndere optie.

Soorten stalen deuren

Ontdek ons uitgebreide aanbod stalen deuren: enkele en dubbele taatsdeuren, schuifdeuren en meer

Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten stalen deuren die perfect passen bij uw interieur. Of u nu op zoek bent naar enkele of dubbele taatsdeuren, schuifdeuren of andere modellen, wij bieden een breed scala aan opties om aan uw wensen te voldoen.

Onze stalen deuren zijn verkrijgbaar met zowel het HOP profiel als ons unieke CLOOZ profiel. Het HOP profiel biedt een solide en veelzijdige optie, terwijl het CLOOZ profiel een unieke esthetiek en symmetrie toevoegt aan uw deurontwerp.

Staat uw model er niet tussen of wilt u een deur met een uniek design? Gebruik dan onze ontwerp tool en stel uw eigen design deur samen.

Customize compleet naar wens

Binnen onze uitvoeringen bieden wij talloze mogelijkheden om uw stalen deur volledig aan uw wensen aan te passen. Of u nu op zoek bent naar dubbele of enkele stalen deuren, met of zonder stalen zijlichten (ook bekend als zijpanelen), wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Wilt u graag een extra paneel boven de deur? Geen probleem. We passen ook de vlakverdelingen en vlakgrootte van de panelen aan naar uw specifieke voorkeur. Bovendien bieden we de mogelijkheid om speciale rond profielen, logo’s of patronen toe te voegen, waardoor uw stalen deur nog unieker wordt.

Bij ons is alles mogelijk. Wij streven ernaar om uw visie tot leven te brengen en een stalen deur te creëren die perfect past bij uw stijl en smaak.

Waarom kiezen voor CLOOZ doors

CLOOZ doors staat garant voor een uniek en creatief ontwerp dat naadloos aansluit bij elk interieur. U heeft zelfs de mogelijkheid om van uw stalen deur een waar kunstobject te maken. Onze specialisten zorgen voor perfect maatwerk, rechtstreeks uit onze eigen smederij.

Bij CLOOZ doors begrijpen we dat tijd belangrijk is. Daarom leveren en monteren we uw stalen deur binnen slechts 6 weken na het inmeten van de opdracht. Zo kunt u snel genieten van het resultaat en uw interieur verrijken met een prachtig designelement.

Kies voor de combinatie van perfect maatwerk, snelle levering en professionele montage. Bij CLOOZ doors streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

Kies voor maatwerk of bestel onze stalen deuren in standaard afmetingen
ook gemakkelijk én voor een vaste prijs online bij onze vertrouwde reseller.

Bezoek onze
showroom

Samen uw deur naar wens ontwerpen? Maak een afspraak.

Zelf uw deuren ontwerpen

Stel uw eigen deur samen via onze online ontwerp tool.

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht.

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
0342 – 786910
info@cloozdoors.nl

SNEL NAAR

INFO

Erkend leerbedrijf Barneveld | Stage Barneveld | Staal & Metaal | CLOOZ doors
Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.