fbpx
Stel hier uw eigen design deur samen.Begin direct

Maak kennis met de
unieke stalen deuren
van CLOOZ doors

Ons team bestaat uit creatieve vakmensen die uw droomdeur werkelijkheid willen en kunnen maken. Een dag is bij ons pas geslaagd als wij mensen gelukkig hebben gemaakt met op maat gemaakte, unieke stalen deuren of stalen kozijnen welke de uitstraling van hun ruimte omhoog tilt. Wij maken alles wat u bedenkt en halen daar ook ontzettend veel drive en plezier uit!

Enthousiast, creatief & ambitieus

CLOOZ doors is een jonge onderneming met een frisse kijk op de markt. Wij zetten ons dagelijks vol enthousiasme, creativiteit en vakkundigheid in voor liefhebbers van high-end staal producten. Wat ons onderscheid van de vele andere aanbieders, is dat wij iets hebben wat geen enkele andere stalen deuren fabrikant heeft. Namelijk ons exclusieve CLOOZ profiel, waarmee we next level designs maken. De stalen deuren collectie van Des Bouvrie is daar een prachtig voorbeeld van.

Wij houden van unieke ideeën en unieke deuren

Wanneer u met een buitengewoon idee of ontwerp voor een stalen deur aankomt, springen wij een gat in de lucht. Dit omdat we de wereld weer kunnen laten zien waar we toe in staat zijn. Wij streven namelijk altijd naar een ”Wow-Effect”. Heeft u iets anders in gedachten met als hoofdingrediënt staal, zoals een complete wijnkelder? Zeg het maar. U vraagt, wij maken. De unieke stalen deuren die wij nu al in onze portfolio hebben, zijn wij gaan zien als ware kunstobjecten. En we zijn pas net begonnen met verzamelen…

Unieke stalen deuren | Deur met gezicht | Des Bouvrie deuren | CLOOZ doors
Unieke stalen deuren | Art Deco deur | Smoke glas stalen deur | CLOOZ doors

Alles in eigen huis

De stalen deuren die wij leveren zijn stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit. Ze hebben een identiek tweezijdig aanzicht en zijn daarmee uniek in de stalen deuren wereld. Om deze hoge kwaliteit en de waarborging daarvan te controleren, hebben wij met ons zusterbedrijf Coatinx ook het poedercoaten in eigen hand. Zo kunnen wij snel schakelen, maar ook bijzondere kleuren en afwerkingseffecten creëren waar de concurrentie allang gestopt is. Daarbovenop hebben we ontwerpers, lassers en monteurs in ons team. Wij doen dus eigenlijk alles zelf en samen. Zo’n hecht en op elkaar ingespeeld team hebben is niet alleen gewoonweg prettig, het is onze succesformule.

Kom langs en ontwerp uw eigen stalen deuren

Bij CLOOZ doors komt u langs voor exclusieve stalen taatsdeuren, stalen scharnierdeuren, stalen schuifdeuren of stalen kozijnen op maat. Zelf ontwerpen? Stel uw eigen stalen deur samen in de ontwerp tool en ontvang binnen twee werkdagen een offerte. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom te Barneveld om samen uw wensen te bespreken en werkelijkheid te maken.

Bezoek onze
showroom

Samen uw deur naar wens ontwerpen? Maak een afspraak.

Zelf uw deuren ontwerpen

Stel uw eigen deur samen via onze online ontwerp tool.

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht.

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
0342 – 786910
info@cloozdoors.nl

SNEL NAAR

INFO

Erkend leerbedrijf Barneveld | Stage Barneveld | Staal & Metaal | CLOOZ doors
Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.