fbpx
Stel hier uw eigen design deur samen.Begin direct

Brandwerende deuren van staal

Gecertificeerde stalen deuren met een vertraging van 30 of 60 minuten

Een stalen deur geeft je interieur een unieke uitstraling. Kies je voor de brandwerende deuren van CLOOZ, dan kies je niet enkel voor een uniek design, maar ook voor extra veiligheid. Dit is vooral bij bedrijfspanden van belang. Door het plaatsen van brandwerende deuren en puien, wordt een ruimte opgedeeld in compartimenten, wat de veiligheid aanzienlijk vergroot.

De brandwerende stalen deuren van CLOOZ zijn gecertificeerd en TUV gekeurd. Kortom onze puien met 30 en 60 minuten brandwerendheid zijn dé oplossing als je industrieel en veiligheid wilt combineren.

Uniek slank hop profiel

Uniek aan de brandwerende deuren van CLOOZ is het slanke profiel. De deuren worden gefabriceerd uit het speciale Forster Presto 50 profiel en zijn voorzien van brandwerend glas en afdichtingen.

Dit slanke hop profiel is zeer vooruitstrevend en ook nog eens goedkoper dan brandwerende stalen deuren die onze collega’s aanbieden. Daarnaast is ook nog eens bijna elk design mogelijk met ons unieke profiel!

CLOOZ fabriceert de stalen deuren in haar eigen fabriek in Nederland. Hierdoor kan CLOOZ de snelste levertijden bieden. Het poeder coaten van onze brandveilige puien en deuren verzorgen wij ook zelf. Zo bouwen wij een extra controlemoment in het proces in. Met CLOOZ  kies je dus voor 100% Nederlandse kwaliteit!

Waarom brandwerende deuren van CLOOZ?

Brandwerende deuren en puien zorgen ervoor dat een brand beheersbaar blijft. Dit vergroot de veiligheid van je collega(‘s) en/of gezinsleden.

Dankzij de brandwerende puien of deuren krijgen eventuele aanwezigen meer tijd om zichzelf in veiligheid te brengen bij brand. Ook geeft het hulpverleners meer tijd voor het maken van een veilige vluchtroute.

Bij CLOOZ gaan brandveiligheid én design hand in hand. Dit maakt de brandwerende stalen deuren van CLOOZ uniek.

De voordelen van CLOOZ

  • Exclusief dun speciaal hop profiel
  • Beschikbaar in 30 of 60 minuten brandwerend
  • Unieke vlakverdeling mogelijk
  • 100% Nederlandse fabricage
  • Enorm snelle levertijden

Duurzaam én ecologisch!

De deuren van CLOOZ worden gemaakt van 100% staal in combinatie met brandwerend glas. Er worden geen extra isolatoren of kunststof gebruikt. Dit maakt dat de brandwerende deuren van CLOOZ erg duurzaam en ecologisch zijn. Daarnaast zijn ze ook nog eens volledig recyclebaar!

Ontwerp meteen je stalen taatsdeur

Bij CLOOZ doors ben je aan het juiste adres voor een stalen taatsdeur op maat tegen een mooie prijs. Stel hier je eigen deur samen en ontvang snel een offerte.

Bellen met
CLOOZ doors

Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 0342 – 786910.

Bezoek onze
showroom

Onze showroom bezoeken? Maak snel een afspraak!

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht!

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
T. 0342 786910
E. info@cloozdoors.nl

ZAKELIJK

INFO

Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.