fbpx
Stel hier uw eigen design deur samen.Begin direct

Brandwerende deuren
& kozijnen van staal

Gecertificeerde stalen deuren
met een vertraging van 30 & 60 minuten

Verrijk uw interieur met een stalen deur en geniet van een luxe uitstraling. Maak de keuze voor de brandwerende deuren in het Forster profiel van CLOOZ en ervaar niet alleen creativiteit, kwaliteit en professionaliteit, maar ook extra veiligheid!

Met name bij bedrijfspanden is veiligheid van groot belang en vaak een eis. Door het installeren van brandwerende stalen deuren en stalen kozijnen wordt een ruimte opgedeeld in compartimenten, wat de veiligheid aanzienlijk vergroot en verbetert. Dit is niet alleen gunstig voor u, uw personeel en uw bezittingen, maar ook voor uw klanten die regelmatig op locatie zijn. De brandwerende stalen deuren van CLOOZ doors zijn gecertificeerd en TUV-gekeurd.

Onze puien met 30 en 60 minuten brandwerendheid bieden dé oplossing als u op zoek bent naar een combinatie van industrieel design en veiligheid. Kies voor CLOOZ en ervaar de perfecte balans tussen esthetiek en bescherming. Neem vandaag nog contact met ons op om uw brandwerende stalen deuren en stalen kozijnen op maat te laten maken en uw interieur naar een hoger niveau te tillen.

Mogelijke uitvoeringen

Kies uit de volgende producten:

  • Brandwerende draaideuren

  • Brandwerende schuifdeuren

  • Automatische brandwerende schuifdeuren

  • Brandwerende puien

Uniek rank profiel welke u zelf ontwerpt

Maak kennis met de unieke eigenschappen van de deuren van CLOOZ met hun ranke profiel. Onze deuren worden vervaardigd uit het exclusieve Forster Presto 50 profiel en zijn uitgerust met brandwerend glas en afdichtingen. Het profiel is baanbrekend en bovendien voordeliger dan brandwerende stalen deuren die door onze concurrenten worden aangeboden. Daarnaast biedt het vrijwel onbeperkte ontwerp mogelijkheden!

CLOOZ produceert de stalen deuren in onze eigen fabriek in Nederland, waardoor we de snelste levertijden kunnen garanderen. Ook het poedercoaten van onze brandveilige puien en deuren wordt door ons zelf verzorgd, wat zorgt voor een extra kwaliteitscontrole in het proces. Met CLOOZ kiest u dus voor 100% Nederlandse kwaliteit!

Onze deuren zijn gekeurd en goedgekeurd door de brandweer, en voldoen aan de nieuwste normen die van toepassing zijn op het bouwbesluit. Naast het bouwen van brandwerende puien bieden wij ook inmeetservices aan, waarbij onze tekenkamer de juiste bouwtekeningen verzorgt die kunnen worden overlegd aan belanghebbende partijen voordat de deuren daadwerkelijk worden gebouwd. Onze erkende montageploegen installeren door heel Nederland en België, wat zorgt voor een optimaal resultaat.

HAL22 Utrecht | Brandwerende deuren | Stalen deuren | CLOOZ doors
Brandwerende deuren | Stalen deuren met brandvertraging 30 of 60 minuten | CLOOZ doors

Waarom brandwerende deuren
van CLOOZ doors?

Verhoog de veiligheid van uw werkomgeving of woning met brandwerende stalen deuren en puien. Deze essentiële voorzieningen zorgen ervoor dat een brand onder controle blijft, waardoor uw collega’s en/of gezinsleden beschermd worden. Bij een noodsituatie krijgen aanwezigen meer kostbare tijd om zichzelf in veiligheid te brengen, terwijl hulpverleners voldoende ruimte hebben om een veilige vluchtroute te creëren. Investeer in brandwerende deuren en puien voor gemoedsrust en optimale veiligheid in geval van een brand.

Interieur, veiligheid & duurzaamheid gaan hand in hand

De deuren van CLOOZ worden vervaardigd met behulp van hoogwaardig staal en brandwerend glas, zonder gebruik te maken van extra isolatoren of kunststof. Dit unieke fabricageproces resulteert in deuren die niet alleen uiterst veilig zijn, maar ook zeer duurzaam en ecologisch verantwoord. Met de brandwerende deuren van CLOOZ kiest u voor een milieuvriendelijke optie zonder concessies te doen aan de brandveiligheid van uw ruimte.

Wettelijke vereisten en verzekeringseisen voor brandpreventie

Wij begrijpen dat wettelijke vereisten en verzekeringseisen voor brandpreventie en bescherming van eigendommen van groot belang zijn. Daarom leggen we graag uit hoe onze deuren voldoen aan deze eisen en u helpen om aan de regelgeving te voldoen.

Daarnaast willen we benadrukken dat het plaatsen van brandwerende deuren een enorme gemoedsrust met zich meebrengt. U kunt gerust zijn in de wetenschap dat uw pand en de mensen die erin verblijven goed beschermd zijn tegen brandgevaar.

In ons informatieve blogbericht over brandwerende stalen deuren informeren we u over hoe wij de veiligheid van uw bedrijf of wooncomplex aanzienlijk verbeteren met behulp van onze speciale deuren. We belichten niet alleen de technische aspecten, maar ook waarom brandveiligheid zo essentieel is.

Customize compleet naar wens

Of u nu kiest voor dubbele of enkele stalen deuren, met of zonder zijlichten (zijpanelen), wij hebben de oplossing.

Bovendien passen we de vlakverdeling en grootte van de panelen aan op basis van uw voorkeuren. Wilt u een extra paneel boven de deur? Geen probleem, wij regelen het voor u.  Laat uw creativiteit de vrije loop en wij zorgen voor de perfecte op maat gemaakte brandwerende stalen deuren en kozijnen.

Waarom kiezen voor CLOOZ doors

CLOOZ doors biedt unieke en creatieve ontwerpen voor elk interieur. Onze specialisten leveren en monteren uw stalen deur binnen 6 weken na inmeten. Kies voor perfect maatwerk, snelle levering en professionele montage uit onze eigen smederij. Maak van uw stalen deur een kunstobject.

Bezoek onze
showroom

Samen uw deur naar wens ontwerpen? Maak een afspraak.

Zelf uw deuren ontwerpen

Stel uw eigen deur samen via onze online ontwerp tool.

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht.

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
0342 – 786910
info@cloozdoors.nl

SNEL NAAR

INFO

Erkend leerbedrijf Barneveld | Stage Barneveld | Staal & Metaal | CLOOZ doors
Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.