fbpx
Stel hier uw eigen design deur samen.Begin direct

De stalen schuifdeur
van uw dromen

Een stalen schuifdeur met glas is ideaal om ruimtes mee op te delen. We zien het steeds vaker tussen woonkamer en keuken. De leefruimte blijft groot en licht ogen, maar kan wel degelijk afgescheiden worden. Dit type deur is geschikt voor iedere ruimte, maar in het bijzonder als er te weinig ruimte is voor een openslaande deur. De schuifrails worden afhankelijk van het design aan de wand of tegen het plafond gemonteerd.

Kortom: u profiteert wel van het optische effect, zonder dat het veel ruimte kost. Kiest u voor een stalen schuifdeur in het zicht of laat u het systeem wegwerken in de muur? De tweede optie brengt uiteraard wat meer werkzaamheden met zich mee, maar geeft uiteindelijk een prachtig minimalistisch resultaat.

Een stalen deur als kunstobject? Het kan.
Ontdek de mogelijkheden en wees creatief.

Luxe stalen schuifdeuren
precies zoals u ze in uw hoofd heeft

Profiel: lijnen en vlakverdeling

De stalen schuifdeuren van CLOOZ doors zijn uniek dankzij het gebruik van sterk veiligheidsglas en ons slanke, elegante CLOOZ profiel. Dit betekent dat u aan beide zijdes exact hetzelfde aanzicht geniet, wat als resultaat immens veel design mogelijkheden biedt. Rechte lijnen, organische lijnen, vormen, patronen, logo’s… U vraagt, wij maken. Een creatieve ontwerpsessie inplannen met onze designers kan ook.

Kleur en afwerking

Onze schuifdeuren worden standaard gepoedercoat met RAL kleur Zwart 9005. U kunt echter ook kiezen uit andere RAL kleuren poedercoating, een schitterende metallic poedercoating of zelfs een legering van messing of brons. Bekleding met leer is de nieuwste trend. Heeft u speciale brandwerende deuren nodig? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom te Barneveld om alle opties met eigen ogen te bewonderen.

Glassoort

De meest gekozen glassoort voor stalen deuren is gelaagd helder glas. Maar het is ook mogelijk om een stalen deur met rookglas in smoke black of bronze te laten maken. Daarnaast is er nog mat wit of zwart glas. Laatstgenoemde kunt u niet doorheen kijken, dus biedt naast afsluiting extra privacy. Ideaal voor toiletten, badkamers of kasten. Wilt u iets nog specialer? Ga dan bijvoorbeeld voor een vintage look door middel van crepi glas of kanaalglas.

Handgreep

Veel voorkomende en daarmee ook de meest bekende handgrepen voor stalen deuren zijn de hoeklijn, de beugel en de koker (zowel kort als lang). Stalen schuifdeuren kunnen echter ook greeploos gemaakt worden. Bovendien kunnen onze creatieve designers al uw ideeën tot leven brengen. Een grote ronde beugel, een blind vierkant van staal of een hart-vorm als handgreep? Allemaal mogelijk.

Zijlichten en bovenlicht (extra stalen panelen)

Heeft u extra ruimte op te vullen tussen twee muren of wilt u maximaal licht binnenlaten? Dan kunt u eventueel kiezen voor een schuifdeur met zijlichten en bovenlicht. Dit zijn als het ware stalen kozijnen die rondom de deur heenkomen. Zoals de naam al zegt bevinden zijlichten (bij sommigen bekend als zijpanelen) zich aan de zijkant en bovenlicht aan de bovenkant. U kunt ook kiezen voor één zijlicht links of rechts of alleen boven.

Enkele Schuifdeur CLOOZ doors

Enthousiast en nieuwsgierig naar het kostenplaatje van uw droomdeur? Laat uw creativiteit los in de ontwerp tool of lees eerst meer over onze efficiënte werkwijze.

Enkele taatsdeur | CLOOZ doors

Schuifdeuren monteren 

Wilt u gebruik maken van onze professionele montageservice? Dat is natuurlijk mogelijk. De montage van één enkele duur kost ongeveer € 450,- (m.u.v. de Waddeneilanden). Bij elke extra deur zal er een bedrag bijkomen, maar uiteraard wel tegen een lager tarief. Klinkt goed? Onze vakmannen komen graag bij u langs om iets waanzinnigs neer te zetten. De montage vindt uiterlijk 4 weken na inmeten plaats.

Vragen over de montage(service)? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Kies voor maatwerk of bestel onze schuifdeuren in standaard afmetingen
ook gemakkelijk én voor een vaste prijs online bij onze vertrouwde reseller.

Wellicht ook interessant voor u…

Bezoek onze
showroom

Samen uw deur naar wens ontwerpen? Maak een afspraak.

Zelf uw deuren ontwerpen

Stel uw eigen deur samen via onze online ontwerp tool.

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht.

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
0342 – 786910
info@cloozdoors.nl

SNEL NAAR

INFO

Erkend leerbedrijf Barneveld | Stage Barneveld | Staal & Metaal | CLOOZ doors
Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.