fbpx
Stel hier uw eigen design deur samen.Begin direct

Unieke stalen schuifdeur

Stalen schuifdeuren. Creëer een ruimtelijke sfeer met optimale lichtinval in je woning of bedrijfspand. Een stalen schuifdeur geeft een prachtig effect aan je vertrek. CLOOZ doors staat garant voor kwalitatief hoogwaardige producten van 100% Hollandse makelij.

Waarom een stalen schuifdeur van CLOOZ doors?

  • Ruimtebesparende stalen deur
  • Met uiterste precisie gemaakt
  • Sterk, duurzaam en brandwerend

In onze werkplaats maken wij binnen vier weken jouw stalen schuifdeur op maat. Stel deze meteen online samen. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Stalen schuifdeuren

Gepoedercoat staal

Wij fabriceren onze stalen schuifdeuren in onze modern uitgeruste werkplaats. We werken jouw stalen deur aan beide zijden strak af. De deur wordt voorzien van speciale poedercoating, die vele malen sterker is dan verf. Erg duurzaam en vrijwel ongevoelig voor beschadiging.

Een stalen schuifdeur kan altijd

Kies je voor een smaakvolle rail in het zicht of laat je het schuifsysteem wegwerken in de wand? De tweede optie brengt uiteraard wat breekwerkzaamheden met zich mee, maar geeft een prachtig minimalistisch resultaat.

Een stalen schuifdeur is geschikt voor iedere ruimte, in het bijzonder als er te weinig ruimte is voor een openslaande deur. Kortom, je profiteert wel van het ruimtelijk effect, zonder dat het veel ruimte kost.

Stalen schuifdeuren

Tijdloze ontwerpen

Elegant, chique, strak, modern, design, landelijk, industrieel en romantisch. Hierbij zit vast een woonstijl die je aanspreekt. En ja, hierbij past altijd een stalen binnendeur van CLOOZ doors. Een stalen schuifdeur is als een kameleon en kan altijd en overal. Wij maken precies wat jij in gedachten hebt.

Stel hier je eigen deur samen en ontvang snel een offerte. Maak de keus uit vele mogelijkheden qua boven- en zijlichten, enkele of dubbele deuren.

Vertel ons je creatieve idee

Voor een elegante stalen schuifdeur zit je goed bij CLOOZ doors. Neem eens een kijkje in onze smederij.
Neem contact met ons op en deel je stalen idee!

  • Stalen deuren
  • Stalen deuren
  • Stalen deuren
  • Stalen deuren
  • Stalen deuren

Bellen met
CLOOZ doors

Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 0342 – 786910.

Bezoek onze
showroom

Onze showroom bezoeken? Maak snel een afspraak!

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht!

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
T. 0342 786910
E. info@cloozdoors.nl

ZAKELIJK

INFO

Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.