fbpx
Stel hier uw eigen design deur samen.Begin direct

Uw stalen taatsdeur
naar wens op maat

Een stalen taatsdeur is een speciaal soort deur die anders werkt dan gewone deuren. Hij draait niet aan de zijkant, maar aan de boven- en onderkant. Hierdoor kan hij gemakkelijk in beide richtingen open en dicht gaan. Het open en sluiten gebeurd doormiddel van het hydraulische soft close systeem, hierdoor heeft u nooit last van slaande deuren.

Een ander handig ding is dat je voor deze deur geen gewoon deurkozijn nodig hebt. Dat betekent dat het makkelijk is om hem te installeren. Hij ziet er ook modern en chique uit en maakt de doorgang tussen kamers groter. Kortom, een stalen taatsdeur van CLOOZ doors is niet alleen praktisch, maar ook mooi en handig in gebruik.

Een stalen deur als kunstobject? Het kan.
Ontdek de mogelijkheden en wees creatief.

High-end stalen taatsdeuren
helemaal in uw persoonlijke stijl

Profiel: lijnen en vlakverdeling

De stalen taatsdeuren van CLOOZ doors zijn uniek dankzij het gebruik van sterk veiligheidsglas en ons slanke, elegante CLOOZ profiel. Dit betekent dat u aan beide zijdes exact hetzelfde aanzicht geniet, wat als resultaat immens veel design mogelijkheden biedt. Rechte lijnen, organische lijnen, vormen, patronen, logo’s… U vraagt, wij maken. Een creatieve ontwerpsessie inplannen met onze designers kan ook.

Kleur en afwerking

Onze taatsdeuren worden standaard gepoedercoat met RAL kleur Zwart 9005. U kunt echter ook kiezen uit andere RAL kleuren poedercoating, een schitterende metallic poedercoating of zelfs een legering van messing of brons. Bekleding met leer is de nieuwste trend. Heeft u speciale brandwerende deuren nodig? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom te Barneveld om alle opties met eigen ogen te bewonderen.

Glassoort

De meest gekozen glassoort voor stalen deuren is gelaagd helder glas. Maar het is ook mogelijk om een stalen deur met rookglas in smoke black of bronze te laten maken. Daarnaast is er nog mat wit of zwart glas. Laatstgenoemde kunt u niet doorheen kijken, dus biedt naast afsluiting extra privacy. Ideaal voor toiletten, badkamers of kasten. Wilt u iets nog specialer? Ga dan bijvoorbeeld voor een vintage look door middel van crepi glas of kanaalglas.

Handgreep

Veel voorkomende en daarmee ook de meest bekende handgrepen voor stalen deuren zijn de hoeklijn, de beugel en de koker (zowel kort als lang). Stalen taatsdeuren kunnen echter ook greeploos gemaakt worden. Bovendien kunnen onze creatieve designers al uw ideeën tot leven brengen. Een grote ronde beugel, een blind vierkant van staal of een hart-vorm als handgreep? Allemaal mogelijk.

Zijlichten en bovenlicht (extra stalen panelen)

Heeft u extra ruimte op te vullen tussen twee muren of wilt u maximaal licht binnenlaten? Dan kunt u eventueel kiezen voor een taatsdeur met zijlichten en bovenlicht. Dit zijn als het ware stalen kozijnen die rondom de deur heenkomen. Zoals de naam al zegt bevinden zijlichten (bij sommigen bekend als zijpanelen) zich aan de zijkant en bovenlicht aan de bovenkant. U kunt ook kiezen voor één zijlicht links of rechts of alleen boven.

Gouden Messing Stalen Deur Art Deco CLOOZ doors

Enthousiast en nieuwsgierig naar het kostenplaatje van uw droomdeur? Laat uw creativiteit los in de ontwerp tool of lees eerst meer over onze efficiënte werkwijze.

Enkele taatsdeur | CLOOZ doors

Taatsdeuren monteren 

Bent u geïnteresseerd in onze professionele montageservice? Dat kan geregeld worden. Voor het plaatsen van één stalen deur zijn de kosten ongeveer € 450,- (behalve voor de Waddeneilanden). Als u extra deuren wilt laten monteren, komt er een toeslag bij, maar natuurlijk tegen een lagere prijs per deur. Dus als u de montage uit handen wilt geven, sturen onze ervaren vakmensen u graag iemand om het proffesioneel voor u te monteren.

De montage zal binnen 4 tot weken na het inmeten plaatsvinden.

Belangrijk (!) bij de montage van een taatsdeur

Bij het installeren van een stalen taatsdeur is het cruciaal dat de deuropening perfect recht is. Dit betekent dat hoeken van 90 graden essentieel zijn, en zowel de hoogte als de breedte van de uitsparing gelijk moeten zijn. Ook vloerverwarming speelt een belangrijke rol bij de voorbereiding. Als de vloerverwarming nog geplaatst moet worden, is het slim om vooraf contact op te nemen met onze werkvoorbereiders om te bespreken hoeveel ruimte er vrijgelaten moet worden. Het is aan te raden om foto’s te maken en te delen van de positie van de vloerverwarming, zodat de installatie zonder problemen kan verlopen. Op die manier zorgen we voor een soepele montage met de minste kans op schade.

Deursparing & dagmaat van een taatsdeur

Bij CLOOZ doors werken we met dagmaten voor de installatie van taatsdeuren. Dit houdt in dat de deur wordt geplaatst in een specifieke deuropening (dagmaat). Er is een speling van 5 mm aan zowel de linker- als rechterzijde tussen de deur en de muur. Tussen de dubbele deuren is er ook 5 mm ruimte. Aan de onderkant van de deur is er 14 mm speling en aan de bovenkant 8 mm. Zo zorgt u voor een nauwkeurige en perfect passende montage van uw taatsdeur.

Vragen over de montage(service)? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Kies voor maatwerk of bestel onze taatsdeuren in standaard afmetingen
ook gemakkelijk én voor een vaste prijs online bij onze vertrouwde reseller.

Wellicht ook interessant voor u…

Bezoek onze
showroom

Samen uw deur naar wens ontwerpen? Maak een afspraak.

Zelf uw deuren ontwerpen

Stel uw eigen deur samen via onze online ontwerp tool.

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht.

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
0342 – 786910
info@cloozdoors.nl

SNEL NAAR

INFO

Erkend leerbedrijf Barneveld | Stage Barneveld | Staal & Metaal | CLOOZ doors
Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.