fbpx
Stel hier uw eigen design deur samen.Begin direct

Exclusieve stalen Taatsdeur van CLOOZ

De taatsdeuren van CLOOZ zijn uniek dankzij het tweezijdige profiel. Zo is het aanzicht aan beide zijden van de deur gelijk. Ook zijn onze stalen deuren voorzien van een ongedeelde glasplaat. Dit betekent dat elke verdeling en/of design mogelijk is. De stalen deuren kunnen in verschillende standaardmaten geleverd worden, direct uit voorraad. En voor elke andere maatvoering maken wij de taatsdeur op maat.

De voordelen van de stalen taatsdeuren van CLOOZ op een rij:

Exclusief beschermd design
Aan beide zijdes hetzelfde aanzicht
Geleverd met 6mm veiligheidsglas
Draaiend op een NHN taatsscharnier
Soft-close sluiting

Service CLOOZ doors

CLOOZ doors maakt alle taatsdeuren in haar eigen fabriek. Zo kunnen wij de unieke hoge kwaliteit en afwerking garanderen. Wij leveren onze stalen deuren in Nederland, België en Duitsland en ook helpen wij (indien gewenst) graag bij de montage.

De deuren worden door onze eigen mensen ingemeten én uitgetekend. Na jouw goedkeuring worden de deuren in onze eigen fabriek geproduceerd en van een hoogwaardige poedercoating voorzien.

Waarom een stalen taatsdeur

Een stalen taatsdeur is naast een echte eyecatcher in je interieur, ook een enorm veilige oplossing voor een doorgang in je woning. De deur kan dankzij het taatsscharnier in beide richtingen vooruit geopend worden. Daarnaast heeft de taatsdeur een soft-close sluiting, wat ervoor zorgt dat je geen last meer hebt van slaande deuren. Een taatsdeur is voorzien van 6mm dik kindvriendelijk veiligheidsglas.

De stalen taatsdeuren van CLOOZ doors zijn uniek, dankzij het tweezijdige profiel van de deur. Dit betekent dus dat alleen met de Taatsdeuren van CLOOZ je aan beide zijdes exact hetzelfde aanzicht van de deur hebt in je interieur.

Nog een voordeel van een taatsdeur is dat voor de plaatsing van deze deur géén kozijn nodig is. Dit betekent minder werk én een ruimere doorgang.

Stalen deuren
Stalen taatsdeuren

Welk glas voor de stalen deur?

De mees gekozen glassoort voor stalen deuren is gelaagd helder glas. Dit glas is ook het meest kindvriendelijk. Maar het is ook mogelijk om een stalen deur met rookglas in bruin of bronze te kiezen. Of een deur met mat glas of black (toilet) glas. Wil je nog iets specialer? Kies dan voor crepi glas, of kanaalglas.

Bij het toepassen van glas adviseren wij je altijd. Zo kijken wij naar de gezinssituatie (wel of geen kinderen), maar ook naar de ruimte waar de deur geplaatst wordt. Veiligheid staat altijd voorop!

Het gelaagde glas is 6mm dik. Dit betekent dat het glas bestaat uit twee glasplaten van 3 mm dik met daartussen een laag folie van 1mm. Deze folie zorgt ervoor dat de ruit bij schade niet in stukken op de grond zal vallen.

Montage CLOOZ-taatsdeuren

Bij de montage van een stalen taatsdeur is het belangrijk dat de deuropening haaks is. Dit betekent dat hoeken van 90 graden van belang zijn en sparingsmaten zowel in de hoogte als de breedte gelijk moeten zijn. Vloerverwarming is een belangrijk item om in de voorbereiding rekening mee te houden, als vloerverwarming nog gelegd moet worden dan is het verstandig om met onze werkvoorbereiding contact te hebben over de vrij te laten ruimte. Maak vooral foto’s van de vloerverwarming positie dit vergemakkelijkt de montage van taatsdeuren aanzienlijk.

Wij werken met dagmaten. De taatsdeur wordt gemonteerd in een deursparing (dagmaat). Aan de linker- en rechterzijde zit 5mm speling tussen de deur en muur. Ook tussen de deuren zit 5 mm ruimte. Aan de onderkant zit 14mm ruimte en aan de bovenkant 8 mm.

Wil je gebruik maken van onze montageservice? Dat is natuurlijk mogelijk (Nederland & België). Ons montage team komt graag bij jou langs, uiterlijk 4 weken na inmeten!

Stalen taatsdeuren

Ontwerp meteen je stalen taatsdeur

Bij CLOOZ doors ben je aan het juiste adres voor een stalen taatsdeur op maat tegen een mooie prijs. Stel hier je eigen deur samen en ontvang snel een offerte.

Bellen met
CLOOZ doors

Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 0342 – 786910.

Bezoek onze
showroom

Onze showroom bezoeken? Maak snel een afspraak!

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht!

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
T. 0342 786910
E. info@cloozdoors.nl

ZAKELIJK

INFO

Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.