fbpx
Stel hier uw eigen design deur samen.Begin direct

Handgemaakte stalen scharnierdeur

Op zoek naar iets unieks in je interieur? Of op je kantoor, bedrijfspand of salon? Kies dan voor een robuuste stalen scharnierdeur. De mogelijkheden zijn eindeloos binnen deze variant stalen binnendeuren.

Stel hier je eigen deur samen en ontvang snel een offerte. Maak de keus uit vele mogelijkheden qua boven- en zijlichten, enkele of dubbele deuren.

Waarom een stalen scharnierdeur?

Snel een stalen binnendeur

Wel zin in een stalen binnendeur maar geen zin in breekwerkzaamheden? Dan is een stalen scharnierdeur een goede optie. Zo’n deur kan eventueel in een bestaand kozijn van een stompe deur worden geplaatst. Daarnaast zijn er geen boorwerkzaamheden nodig in bijvoorbeeld vloer of plafond, zoals bij een stalen taatsdeur.

Ruimtelijke veelzijdigheid

Genoeg mogelijkheden om je vertrek ruimtelijker te maken met zo’n smaakvolle en robuuste stalen deur van CLOOZ doors. Wil je optimale lichtinval? Denk dan eens aan een dubbel deur met aan weerszijden een zijlicht. Geen ruimte voor zo’n dubbele deur? In dat geval is een bovenlicht een mooie optie.

Het oog wil ook wat

Bij een stalen scharnierdeur zijn geijkte scharnieren standaard. Deze zitten in het zicht we noemen dat ook wel aanlas paumelles. Je kunt kiezen uit verschillende standaard vlakverdelingen en met onze ontwerp module op deze website zijn deuren en kozijnen zelfs geheel zelf te ontwerpen.

Naast de basiskleuren zwart ral 9005, antraciet en wit kun je kiezen uit alle RAL-kleuren. Wil je de ruimtes wat meer privacy geven? Dat kan met geblindeerd “smoke” glas of zelf mat glas.

Deel je idee met ons

Voor een unieke en handgemaakte stalen scharnierdeur ben je bij CLOOZ doors aan het juiste adres.

Neem eens een kijkje in onze smederij. Neem contact met ons op een deel je stalen idee.

Bellen met
CLOOZ doors

Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 0342 – 786910.

Bezoek onze
showroom

Onze showroom bezoeken? Maak snel een afspraak!

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht!

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
T. 0342 786910
E. info@cloozdoors.nl

ZAKELIJK

INFO

Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.