fbpx
Stel hier uw eigen design deur samen.Begin direct

CLOOZ doors maakt van dromen snel werkelijkheid

Wij plaatsen de stalen deur van uw dromen binnen 6 weken nadat u ons aanbod heeft geaccepteerd. Na die goedkeuring gaan we meteen voor u aan de slag in onze smederij. Lees hieronder hoe we in vijf stappen van staal uw unieke prachtstuk maken.

Maak kennis met
de werkwijze van CLOOZ doors

 • Stap 1: Deskundige offerte op maat

  Nadat wij u offerte aanvraag hebben ontvangen, nemen wij zo nodig contact op. Uw wensen worden uitgevoerd in een mooi 3D ontwerp, waarop de offerte wordt gebaseerd. U kunt altijd uitgaan van een deskundig advies op maat en een passend aanbod. Een offerte aanvragen kan door persoonlijk contact op te nemen of uw deur naar wens samen te stellen in de design tool.

 • Stap 2: Inmeten en definitieve offerte

  CLOOZ doors komt persoonlijk langs op locatie voor het inmeten. Alle details worden doorgenomen: type deur en/of kozijn, draaimechanisme, vlakken en afmetingen. Tot de kleur en het deurbeslag aan toe, zodat er verderop in het proces geen verrassingen komen bovendrijven. Daarna ontvangt u een definitieve offerte.

 • Stap 3: Productie van uw kozijn of deur

  Nadat u heeft getekend voor de offerte gaan wij aan de slag om alles binnen vier weken af te ronden. Uw persoonlijke product wordt gemaakt in onze eigen smederij. Uw deur of kozijn wordt op maat gemaakt en voorzien van twee lagen duurzame poedercoating in de gewenste RAL-kleur. Het veiligheidsglas wordt vakkundig aangebracht en het geheel wordt gedetailleerd afgewerkt.

 • Stap 4: Uw product wordt geplaatst

  Onze monteurs komen op de afgesproken datum en tijd langs om uw deur of kozijn te plaatsen. Wij zorgen voor een nette plaatsing en laten alles keurig schoon achter. Het enige wat u hoeft te doen is toekijken hoe uw droom werkelijkheid wordt.

 • Stap 5: Geniet van uw nieuwe aanwinst

  De laatste stap is helemaal aan u. U kunt dagelijks gaan genieten van uw prachtige stalen kozijn of stalen deur. Heeft u de smaak te pakken en wilt u meer staal in uw woning of op kantoor? Dat komt goed uit. Naast deuren en kozijnen kunt u namelijk ook bij ons terecht voor prachtige stalen meubels en accessoires. Wat denkt u bijvoorbeeld van een robuust stalen wijnrek aan de muur? Of een strakke stalen trap en trapleuning? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

CLOOZ Profiel
CLOOZ doors
CLOOZ doors

Waarom kiezen voor CLOOZ doors

CLOOZ doors staat garant voor een uniek en creatief ontwerp in elk interieur. U kunt zelfs een waar kunstobject maken van uw stalen deur. Onze specialisten leveren en monteren binnen 6 weken na het goedkeuren van de offerte. Kortom: kies voor perfect maatwerk uit eigen smederij, snelle levering en professionele montage.

Uw tevredenheid is alles

Mocht er ondanks alle goede zorgen iets niet naar uw zin zijn, dan staan wij uiteraard voor u klaar. Neem contact op en we zoeken samen naar een oplossing. Service staat bij ons namelijk in het allerhoogste vaandel. Bent u wél tevreden over onze vakmensen en producten? Met een positieve Google Review maakt u onze dag 😇

Kies voor maatwerk of bestel onze stalen deuren in standaard afmetingen
ook gemakkelijk én voor een vaste prijs online bij onze vertrouwde reseller.

Bellen met
CLOOZ doors

Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 0342 – 786910.

Bezoek onze
showroom

Samen uw deur naar wens ontwerpen? Maak een afspraak.

Zelf uw deuren ontwerpen

Stel uw eigen deur samen via onze online ontwerp tool.

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht.

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
0342 786910
info@cloozdoors.nl
@clooz_doors

SNEL NAAR

INFO

Erkend leerbedrijf Barneveld | Stage Barneveld | Staal & Metaal | CLOOZ doors
Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.