fbpx
Stel hier je eigen design deur samen.Begin direct

Bij CLOOZ doors bent u aan het juiste adres

Je hebt besloten om een stalen eyecatcher in je interieur te willen. Bij CLOOZ doors ben je aan het goede adres. Wij maken stalen binnendeuren en kozijnen op maat in onze eigen smederij.

Laat uw wensen werkelijkheid worden en stel hier je eigen stalen deur samen.

CLOOZ doors biedt alles onder één dak: van ontwerp tot montage in je woning, kantoor of waar dan ook. Wij hebben alle specialisten in huis. Met elkaar maken wij jouw droomontwerp.

Maak kennis met onze unieke werkwijze

Wij plaatsen de stalen deur of kozijn van je dromen binnen vier weken. Nadat jij onze gedetailleerde offerte hebt goedgekeurd gaan we meteen aan de slag in onze smederij. In vijf stappen maken wij van staal jouw droomproduct.

CLOOZ doors
CLOOZ doors
CLOOZ Profiel
CLOOZ doors
CLOOZ doors
 • Stap 1: Deskundige offerte op maat

  Allereerst presenteren wij jou een passende offerte op basis van jouw wensen. Dit kun je doen door persoonlijk contact op te nemen of online je deur samen te stellen. Je kunt uitgaan van een deskundig advies op maat. Alles uitgevoerd in een mooi 3d ontwerp.

 • Stap 2: Inmeten en definitieve offerte

  CLOOZ doors komt persoonlijk langs op locatie voor het inmeten. Alle details worden doorgenomen: welke type deur of kozijn, draaimechanisme, vlakken, afmetingen. Tot de kleur en het deurbeslag aan toe, zodat er verderop in het proces geen verrassingen komen bovendrijven. Daarna ontvang je een definitieve offerte.

 • Stap 3: Productie van jouw kozijn of deur

  Nadat je hebt getekend voor de offerte gaan wij aan de slag om alles binnen vier weken af te ronden. Jouw persoonlijke product wordt gemaakt in onze eigen smederij. Jouw deur of kozijn wordt op maat gemaakt en voorzien van twee lagen duurzame poedercoating in de gewenste RAL-kleur. Het veiligheidsglas wordt vakkundig aangebracht en het geheel wordt gedetailleerd afgewerkt.

 • Stap 4: Jouw product wordt geplaatst

  Onze monteurs komen op de afgesproken datum en tijd langs om jouw deur of kozijn te plaatsen. Wij zorgen ervoor dat het netjes wordt geplaatst en laten alles keurig en schoon achter. Het enige wat jij hoeft te doen is toekijken hoe jouw droom werkelijkheid wordt. En de monteur voorzien van een kopje koffie 😉

 • Stap 5: Geniet van je nieuwe aanwinst

  De laatste stap is helemaal aan jou. Je kunt dagelijks gaan genieten van je prachtige stalen kozijn of stalen deur. De smaak te pakken en wil je meer staal in je woning of op kantoor. Dat komt goed uit.

  Naast deuren en kozijnen kun je bij ons ook terecht voor prachtige stalen meubels en accessoires. Wat denk je van een robuust stalen wijnrek aan je muur?

Bellen met
CLOOZ doors

Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 0342 – 786910.

Bezoek onze
showroom

Onze showroom bezoeken? Maak hier je afspraak!

Stel je vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een Appje!

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
T. 0342 786910
E. info@cloozdoors.nl

ZAKELIJK

INFO

Neem hier contact op. Contact Stel hier je eigen stalen deur samen.