fbpx
Stel hier uw eigen design deur samen.Begin direct

Wensen worden werkelijkheid

U heeft besloten om een stalen eyecatcher in uw interieur te willen. Bij CLOOZ doors bent u aan het goede adres. Wij maken stalen binnendeuren en kozijnen op maat in onze eigen smederij. Laat uw wensen werkelijkheid worden en stel hier uw eigen stalen deur samen.

CLOOZ doors biedt alles onder één dak: van ontwerp tot montage in uw woning, kantoor of waar dan ook. Wij hebben alle specialisten in huis. Met elkaar realiseren wij uw droomontwerp.

Maak kennis met onze unieke werkwijze

Wij plaatsen de stalen deur of kozijn van uw dromen binnen vier weken. Nadat u onze gedetailleerde offerte hebt goedgekeurd gaan we meteen aan de slag in onze smederij. In vijf stappen maken wij van staal uw droomdeur of kozijn.

Taatsdeuren
CLOOZ doors
CLOOZ Profiel
CLOOZ doors
CLOOZ doors
 • Stap 1: Deskundige offerte op maat

  Allereerst presenteren wij u een passende offerte op basis van uw wensen. Dit kunt u doen door persoonlijk contact op te nemen of online uw deur naar wens samen te stellen. U kunt uitgaan van een deskundig advies op maat. Alles uitgevoerd in een mooi 3D ontwerp.

 • Stap 2: Inmeten en definitieve offerte

  CLOOZ doors komt persoonlijk langs op locatie voor het inmeten. Alle details worden doorgenomen: type deur en/of kozijn, draaimechanisme, vlakken en afmetingen. Tot de kleur en het deurbeslag aan toe, zodat er verderop in het proces geen verrassingen komen bovendrijven. Daarna ontvangt u een definitieve offerte.

 • Stap 3: Productie van uw kozijn of deur

  Nadat u heeft getekend voor de offerte gaan wij aan de slag om alles binnen vier weken af te ronden. Uw persoonlijke product wordt gemaakt in onze eigen smederij. Uw deur of kozijn wordt op maat gemaakt en voorzien van twee lagen duurzame poedercoating in de gewenste RAL-kleur. Het veiligheidsglas wordt vakkundig aangebracht en het geheel wordt gedetailleerd afgewerkt.

 • Stap 4: Uw product wordt geplaatst

  Onze monteurs komen op de afgesproken datum en tijd langs om uw deur of kozijn te plaatsen. Wij zorgen voor een nette plaatsing en laten alles keurig schoon achter. Het enige wat u hoeft te doen is toekijken hoe uw droom werkelijkheid wordt.

 • Stap 5: Geniet van uw nieuwe aanwinst

  De laatste stap is helemaal aan u. U kunt dagelijks gaan genieten van uw prachtige stalen kozijn of stalen deur. Heeft u de smaak te pakken en wilt u meer staal in uw woning of op kantoor? Dat komt goed uit.

  Naast deuren en kozijnen kunt u bij ons ook terecht voor prachtige stalen meubels en accessoires. Wat denkt u bijvoorbeeld van een robuust stalen wijnrek aan uw muur? Of een strakke stalen trapleuning? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bellen met
CLOOZ doors

Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 0342 – 786910.

Bezoek onze
showroom

Onze showroom bezoeken? Maak snel een afspraak!

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht!

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
T. 0342 786910
E. info@cloozdoors.nl

ZAKELIJK

INFO

Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.