fbpx

Echte stalen deuren van CLOOZ doors: Een stijlvolle en moderne touch aan elk interieur!

Terug naar alle blogs

Stalen deuren zijn meer dan alleen een deur dat praktisch wordt ingezet als in- en uitgang. Door het plaatsen van een stalen deur kan er een ruimtelijk gevoel van natuurlijk licht gecreëerd worden in de door u gewenste ruimte.

Ze zijn weliswaar een echt statement, een verlengstuk van jouw persoonlijkheid en eigen stijl. Bij CLOOZ doors begrijpen wij dit als geen ander. Wij zijn namelijk niet zomaar een producent van stalen deuren. Doordat wij het gehele proces van inmeten tot montage in eigen handen hebben zijn wij erg betrokken dat resulteert in goede communicatie, korte lijnen en het garanderen van kwaliteit.

Wij weten wat onze klanten willen en realiseren dit gezamenlijk met ons getalenteerde team van vakmensen dagelijks met veel plezier tot een uniek kunstwerk.

Bronzen stalen deur | Taatsdeur Ede | CLOOZ doors

De unieke eigenschappen van staal tegenover aluminium

Terug naar alle blogs

Bij het overwegen voor een nieuwe deur van uw woning of kantoor kunt u zich afvragen: Waarom zou ik kiezen voor een stalen deur in plaats van een aluminium deur?

Beide materialen hebben natuurlijk ieder hun eigen voordelen. Vele bedrijven adverteren met stalen deuren, die eigenlijk van aluminium gemaakt zijn. Ons advies hierin is om altijd goed te raadplegen of het wel een echte stalen deur betreft.

Bij CLOOZ doors werken wij altijd met alleen echt staal, dat tevens 100% recyclebaar is. De stalen deuren van CLOOZ doors kenmerken zich door hun uitzonderlijke stevigheid, robuuste karakter en duurzaamheid. Hierbij overtreffen zij aluminium variante deuren in levensduur en gaan stalen deuren dus langer mee.

Daarnaast zijn stalen deuren beter bestand tegen corrosie, krassen en deuken ten opzichte van aluminium deuren. Onze stalen deuren kunnen eventueel naar wens brandwerend gemaakt worden, waardoor u de veiligheid in uw woning of kantoorruimte verhoogd.

Stalen deuren scoren niet alleen hoog op stijl en hun robuuste karakter, maar bieden ook uitstekende geluids- en warmte-isolatie. In de huidige tijd waarin gasprijzen stijgen, behouden ze de warmte en zijn ze een energiezuinige keuze voor uw woning of kantoorruimte.

Unieke Stalen deuren | CLOOZ doors
Chique stalen deuren | Taatsdeuren Renswoude | CLOOZ doors

Waarom kiezen voor CLOOZ doors: Ontdek waarom wij uniek zijn

Bij CLOOZ doors staat kwaliteit hoog in het vaandel. Voor ons geldt: Kwaliteit boven kwantiteit. Ons team van creatieve vakmensen zet zich dagelijks in om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Wanneer u met een buitengewoon idee of ontwerp aankomt, zijn wij enthousiast om samen met u iets buitengewoons te realiseren! Wij streven naar het ‘wow-effect’ en zien elke deur die ons magazijn of showroom verlaat als een kunstwerk waar wij trots op zijn.

Ons exclusieve CLOOZ profiel onderscheidt ons van de rest. Hiermee creëren we next-level designs die nergens anders te vinden zijn. Een prachtig voorbeeld hiervan is de stalen deuren collectie van Des Bouvrie. Onze deuren worden volledig naar uw eigen stijl ontworpen en kunnen worden voorzien van gewenste RAL-kleuren.

Bent u enthousiast geworden of benieuwd wat een stalen deur voor uw woon en/of- kantoorruimte kan doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom gezellig langs in de showroom om onze deuren te bekijken, de beleving van echt staal te ondervinden en te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen onder het genot van een lekker kopje koffie of thee!

Meer nieuws, trends & interieurtips

Dubbele Taatsdeur | CLOOZ doors

Enkele of dubbele stalen deur, met of zonder kozijnen…
Meer licht, luxe en ruimtegevoel is hoe dan ook gegarandeerd.

Bezoek onze
showroom

Samen uw deur naar wens ontwerpen? Maak een afspraak.

Zelf uw deuren ontwerpen

Stel uw eigen deur samen via onze online ontwerp tool.

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht.

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
0342 – 786910
info@cloozdoors.nl

SNEL NAAR

INFO

Erkend leerbedrijf Barneveld | Stage Barneveld | Staal & Metaal | CLOOZ doors
Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.