fbpx
Stel hier uw eigen design deur samen.Begin direct

Stalen kozijnen zijn
stijlvolle scheidingswanden

Een stalen kozijn is niet zomaar een afscheiding. Het is een ware eyecatcher in uw interieur. CLOOZ doors biedt onuitputtelijk maatwerk op het gebied van staal in uw interieur. Bekijk hier onze werkwijze.

Waarom een stalen kozijn of stalen wand?

  • Veel licht en ruimte
  • Elegant en stoer tegelijk
  • Prima isolerende werking
  • Duurzaam en onderhoudsvrij

Talloze mogelijkheden

De mogelijkheden van een stalen kozijn zijn onuitputtelijk. Denk bijvoorbeeld aan een stalen wand met openslaande stalen deur tussen keuken en woonkamer. Geniet van het ruimtelijk effect en de optimale lichtinval. Of creëer een inloopkast in je slaapkamer met een stalen wand van matglas. Restyle het vertrek van uw keuze op uw eigen unieke wijze.

Staal is altijd goed

Een stalen wand of stalen kozijn past in ieder interieur. Het lijkt wel of staal zich aanpast, zo vlekkeloos sluit het aan op uw persoonlijk woonstijl. Houdt u van stoer en robuust? Landelijk en klassiek? Strak en modern? Dankzij de slanke en elegante profielen is een stalen kozijn altijd een goede keuze.

Het gemak van een stalen kozijn

Stalen kozijnen zijn erg gemakkelijk in onderhoud. Jaarlijks afnemen met een mild sopje is voldoende. Gebruik geen bijtende, zure middelen zoals schuurmiddelen of chloor.

Excellente isolatie

Een stalen kozijn van CLOOZ doors is altijd voorzien van speciaal HR++ glas. Extra sterk en samen met het stalen kozijn zeer goed isolerend. Daarnaast zijn stalen kozijnen erg veilig, doordat ze brandwerend werken.

Ruime keuze in kleuren

Voor uw stalen kozijn op maat bieden wij ruime keuze aan kleuren, vlakverdelingen en meer. Stuur ons een bericht met uw wensen en wij verrassen u met een exclusief, vrijblijvend ontwerp.

Ontwerp meteen uw eigen kozijn

Bij CLOOZ doors bent u aan het juiste adres voor een stalen kozijn op maat tegen een mooie prijs. Stel hier uw eigen stalen kozijn samen en ontvang snel een offerte.

Bellen met
CLOOZ doors

Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 0342 – 786910.

Bezoek onze
showroom

Onze showroom bezoeken? Maak snel een afspraak!

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht!

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
T. 0342 786910
E. info@cloozdoors.nl

ZAKELIJK

INFO

Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.