fbpx
Stel hier uw eigen design deur samen.Begin direct

Stalen scheidingswanden
voor particulieren en bedrijven

Een muur van glas en staal

Stalen scheidingswanden zijn een tijdloze, stijlvolle en effectieve optie voor het scheiden van ruimtes. Zowel thuis als in zakelijke ruimtes. Ze hebben daarnaast een strakke en elegante uitstraling. Bovendien zullen onze stalen scheidingswanden gegarandeerd nooit roesten of corroderen en zijn ze gemakkelijk te schoon te houden dankzij hun onderhoudsarme kwaliteiten.

Stalen scheidingswanden passen in (bijna) elke ruimte

Onze stalen scheidingswanden zijn zo fijn geassembleerd dat ze bijna overal passen zonder dat uw ruimtes erop aangepast hoeven te worden. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verplaatsen van ramen, deuren en meubels om uw nieuwe stalen scheidingswand op zijn plek te krijgen. Dankzij de smalle lijnen van het CLOOZ profiel komt er veel licht doorheen en ogen ruimtes ruim en transparant.

Stalen scheidingswanden zorgen voor daglicht & warmtebehoud

Stalen scheidingswanden zijn dus een ideale keuze als u van meer daglicht in wil genieten. Ze zorgen namelijk voor een uitstekende verspreiding van natuurlijk licht. Hierdoor zijn ze ideaal voor zowel binnen- als buiten. Ze kunnen ook gebruikt worden om warmte binnen bepaalde ruimtes te houden. Denk bijvoorbeeld aan een afsluiting van het trapgat.

Onze scheidingswanden zijn veilig & sterk

Het staal en speciale veiligheidsglas zijn ook zeer stevig en veilig. Onze scheidingswanden kunnen elke vorm van impact weerstaan zonder te vervormen of te barsten. Zelfs als u kinderen heeft die met speelgoed rennen, huisdieren die dingen omverwerpen of medewerkers die met zwaar materiaal werken in de buurt van het glas en staal.

Voor een mooie & functionele scheidingswand
hoeft u niet verder te zoeken

Stalen scheidingswanden zijn sterk en duurzaam. Daarnaast hebben ze een strakke en moderne uitstraling. Bovendien zijn stalen scheidingswanden eenvoudig te installeren – in tegenstelling tot andere scheidingswanden die gestuukt en geverfd moeten worden – en gemakkelijk te onderhouden. Ze bieden de mogelijkheid om verbluffende interieurontwerpen te creëren in woningen, kantoorruimtes of andere zakelijke panden. Kortom: zoek niet verder maar laat onze design experts u verrassen met hun ideeën.

Stalen scheidingswanden kantoor | Muur van staal en glas | CLOOZ doors

Kies voor maatwerk of bestel onze stalen deuren in standaard afmetingen
ook gemakkelijk én voor een vaste prijs online bij onze vertrouwde reseller.

Ontwerp uw eigen stalen scheidingswand

Bij CLOOZ doors bent u aan het juiste adres voor een stalen kozijn op maat. Design in een handomdraai uw eigen stalen wanden met onze handige ontwerp tool en ontvang binnen twee werkdagen een offerte. Een ontwerp door ons laten maken kan natuurlijk ook.

Wij adviseren u graag

We zijn ervan overtuigd dat onze stalen scheidingswanden de beste op de markt zijn en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u er het maximale uit haalt. Als u vragen heeft over onze producten, neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.

Bezoek onze
showroom

Samen uw deur naar wens ontwerpen? Maak een afspraak.

Zelf uw deuren ontwerpen

Stel uw eigen deur samen via onze online ontwerp tool.

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht.

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
0342 – 786910
info@cloozdoors.nl

SNEL NAAR

INFO

Erkend leerbedrijf Barneveld | Stage Barneveld | Staal & Metaal | CLOOZ doors
Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.