fbpx

Stalen deur trends

Terug naar alle blogs

Bij een nieuw jaar horen natuurlijk nieuwe en verrassende woon-en interieurtrends. De afgelopen jaren zijn stalen deuren natuurlijk enorm in opkomst, mede doordat deze een tijdloze uitstraling geven aan uw interieur.

Door met verschillende kleuren en designs van stalen deuren te spelen kunt u hier geheel uw eigen stijl in kwijt. Hiermee creëert u niet alleen een echte eyecatcher, maar ook een persoonlijk kunstobject in uw interieur.

Een echte, frisse trend in 2024 is het upgraden van uw interieur met een stijlvolle, opvallende stalen taatsdeur!

Chique stalen deuren | Taatsdeuren Renswoude | CLOOZ doors

De 5 trends in stalen deuren van 2024

  • Minimalistisch design: strakke lijnen en minimalistische ontwerpen zijn in opkomst. Deze trend weerspiegelt de focus op functionaliteit en eenvoud.
  • Personalisatie: maatwerk en personalisatie worden steeds belangrijker. Mensen willen niet alleen functionele deuren, maar ook hun persoonlijke stijl en het unieke karakter van hun huis accentueren. Dit kan variëren van op maat gemaakte maten en vormen tot unieke kleuren en afwerkingen.
  • Stijlvolle kleurkeuzes: zwart is altijd tijdloos en blijft nog steeds de meest populaire kleur deur in 2024. Het is tijdloos en behoudt altijd zijn charme. De kleuren die een opkomst nemen zijn vooral de messing- en bronskleuren. Daarnaast begint olijfgroen ook zijn intrede te doen in het interieur. CLOOZ doors kan uw taatsdeur naar iedere gewenste RAL-kleur poedercoaten.
  • Ambachtelijk vakmanschap: staalwerk fabriceren is een kunst, een ambacht dat met zorg en precisie wordt uitgevoerd. U bent uniek en uw stalen deur mag daarom ook niet zomaar een standaardproduct zijn. Er wordt meer waarde gehecht aan het vakmanschap. Voor het produceren van stalen deuren zodat het eindproduct perfect past bij uw ruimte. Met CLOOZ doors maakt u van uw ruimte een kunstwerk.
  • Softclose: de functionaliteit van een softclose wordt steeds populairder. Het is een functionele oplossing voor een stukje extra veiligheid. Slaande deuren zijn verleden tijd dankzij het softclose systeem.

Waarom kiezen voor een taatsdeur van CLOOZ doors?

Terug naar alle blogs

Een stalen deur in uw interieur is niet alleen een mooie eyecatcher, maar ook erg functioneel omdat deze naar binnen en naar buiten kan draaien.

De deuren van CLOOZ doors zijn aan twee zijdes gelijk, en van hoge kwaliteit afwerking. Je kiest voor CLOOZ als je de beste kwaliteit prijsverhouding zoekt.

Een stalen deur zorgt voor meer lichtinval in uw ruimte en creëert een ruimtelijk gevoel. Het is bij CLOOZ doors mogelijk uw stalen deur volledig naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan creatieve designs, een andere kleur staal of een opvallende, karakteristieke handgreep.

Stalen deuren

Veiligheid en isolatie

Al onze stalen deuren zijn voorzien van extra sterk 6 mm gelaagd veiligheidglas en hebben een isolerende en geluiddempende werking. Vooral in deze koude wintermaanden is de isolerende werking van een stalen deur ideaal en komt deze maximaal tot zijn recht, de deur houdt de warmte goed binnen dat enorm scheelt in de dure stookkosten.

Maak een sprankelende start in 2024 door uw interieur te voorzien van een chique, stalen deur. Stel uw stalen deur zelf samen op de configurator of kom langs in onze inspirerende showroom in Barneveld.

Onze medewerkers staan met veel plezier en specialistische kennis voor u klaar om u van A tot Z te helpen met de samenstelling en begeleiding van uw persoonlijke stalen deur. Geen uitdaging is ons te groot en wij kijken graag uit naar uw creatieve ideeën!

Meer nieuws, trends & interieurtips

Dubbele Taatsdeur | CLOOZ doors

Enkele of dubbele stalen deur, met of zonder kozijnen…
Meer licht, luxe en ruimtegevoel is hoe dan ook gegarandeerd.

Bezoek onze
showroom

Samen uw deur naar wens ontwerpen? Maak een afspraak.

Zelf uw deuren ontwerpen

Stel uw eigen deur samen via onze online ontwerp tool.

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht.

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
0342 – 786910
info@cloozdoors.nl

SNEL NAAR

INFO

Erkend leerbedrijf Barneveld | Stage Barneveld | Staal & Metaal | CLOOZ doors
Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.