fbpx

Toepassingen van Stalen Deuren

Terug naar alle blogs

We nemen u mee in de verschillende mogelijkheden en toepassingen van onze hoogwaardige, kwalitatieve stalen deuren.

Vakmensen met verstand van echt staal maken uw unieke, persoonlijke stalen deur van ontwerp tot plaatsing met veel plezier en kunde. Doordat onze deuren tot in detail gepersonaliseerd kunnen worden is het niet alleen een stalen deur maar een persoonlijk kunstobject dat toepasbaar is in elke gewenste ruimte.

Dit is iets wat wij ontzettend gaaf aan ons vak vinden, elke deur die ons pand verlaat is anders en elke deur heeft een eigen persoonlijk verhaal. Omdat wij het gehele proces van A tot Z in eigen beheer hebben zijn wij ontzettend betrokken en weten we de wensen van onze klanten goed te vertalen in onze stalen deuren. Dit maakt CLOOZ doors uniek in de markt, iets waar wij zeer trots op zijn.

Delta House _ Steenwijk
Bronzen stalen deur | Taatsdeur Ede | CLOOZ doors

Wat doet een stalen deur voor uw interieur? 

Onze stalen deuren hebben veel verschillende toepassingsmogelijkheden in een woning of ruimte. In een kantoorruimte werkt een stalen deur bijvoorbeeld perfect om de ruimte te scheiden, maar wel optisch open te houden. Dit is niet alleen praktisch, maar staat ook nog eens zeer stijlvol en geeft het een huiselijke en industriële sfeer aan een kantoorruimte.

In een woning geeft een stalen deur een moderne, persoonlijke touch aan het interieur. De deuren kunnen op verschillende plekken in een woning worden geplaatst en desgewenst zelfs worden voorzien van een slot, akoestisch glas of zelfs 30 tot 60 minuten brandwerend .

Zo kan een stalen schuifdeur met bijvoorbeeld donker rookglas ontzettend gaaf staan in een slaapkamer met badkamer ensuite. Hierdoor worden de slaapkamer en badkamer toch gescheiden, maar geeft het wel een ruimtelijk effect aan de slaapkamer.

Ook in de woonkamer kan een stalen deur zeer praktisch geplaatst worden als doorloop naar bijvoorbeeld de hal of als verbinding tussen twee verschillende ruimtes.

Ruimtelijk effect en lichtinval

Terug naar alle blogs

Één van de grootste voordelen van het plaatsen van een stalendeur is het ruimtelijke effect en de lichtinval die hiermee gecreëerd wordt. Of er nu in een woonkamer of in een kantoorruimte een stalen deur geplaatst wordt, het zorgt altijd voor een ruimtelijk effect en voldoende lichtinval.

Veel oudere woningen zijn gebouwd met minder lichtinval. Tegenwoordig vinden we het erg belangrijk dat er meer lichtinval in een woning is. Dit probleem is voor oudere huizen eenvoudig op te lossen door het plaatsen van een stalen deur in elke gewenste ruimte.

De stalen deuren van CLOOZ doors zijn volledig te personaliseren en gemaakt van echt staal in tegenstelling tot veel andere aanbieders en onze deuren zijn ook nog eens aan twee zijde hetzelfde van aanzicht daarom vinden wij onze stalen deur niet zomaar een deur, maar een verlengstuk van uw eigen stijl.

De deuren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten glas zoals helder glas of rookglas. Wilt u bijvoorbeeld van meer lichtinval genieten in de woonkamer, maar wel een stukje privacy richting de hal of gang, dan kan dit uitstekend worden opgelost met de keuze uit een donkere kleur rookglas. Al onze deuren zijn voorzien van 6 mm gelaagd veiligheidsglas, waardoor deze op een veilige manier in vele verschillende ruimtes geplaatst kunnen worden.

Bent u na het lezen van dit blogartikel nieuwsgierig geworden naar wat een stalen deur voor uw interieur kan betekenen? Kom dan gezellig langs in onze fantastische showroom in Barneveld en laat u inspireren door de verschillende mogelijkheden.

CLOOZ doors denkt graag met haar klanten mee en vindt het elke keer weer een leuke uitdaging om er samen een gaaf, persoonlijk kunstobject voor uw interieur van te maken.

Dubbele Taatsdeur | CLOOZ doors

Stel uw stalen deur zelf samen op de configurator of kom langs in onze inspirerende showroom in Barneveld.

Onze medewerkers staan met veel plezier en specialistische kennis voor u klaar om u van A tot Z te helpen met de samenstelling en begeleiding van uw persoonlijke stalen deur. Geen uitdaging is ons te groot en wij kijken graag uit naar uw creatieve ideeën!

Meer nieuws, trends & interieurtips

Enkele of dubbele stalen deur, met of zonder kozijnen…
Meer licht, luxe en ruimtegevoel is hoe dan ook gegarandeerd.

Bezoek onze
showroom

Samen uw deur naar wens ontwerpen? Maak een afspraak.

Zelf uw deuren ontwerpen

Stel uw eigen deur samen via onze online ontwerp tool.

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht.

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
0342 – 786910
info@cloozdoors.nl

SNEL NAAR

INFO

Erkend leerbedrijf Barneveld | Stage Barneveld | Staal & Metaal | CLOOZ doors
Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.