fbpx
Stel hier uw eigen design deur samen.Begin direct

Stalen schuifpuien
voor binnen & buiten

CLOOZ doors biedt een reeks schuifpui mogelijkheden die perfect zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Stalen schuifpuien zijn een duurzame en stijlvolle manier om de uitstraling van uw woning of bedrijf te verbeteren. Tegelijkertijd bieden ze een enorm gebruiksgemak.

Stalen schuifpui | Schuifpuien | CLOOZ doors

Een vouwpui is ook mogelijk.

Schuifpui | Harmonica wand | Vouwpui | CLOOZ doors

Ook wel harmonicawand genoemd.

Stalen schuifpuien voor binnen

Onze stalen binnenschuifpuien zijn de perfecte oplossing voor het afscheiden van kamers en het creëren van een unieke, moderne look. Deze deur-wand combinaties kunnen worden gebruikt als scheidingswanden, kastdeuren of zelfs als een luxe entree tot een thuiskantoor of studeerkamer. Onze puien zijn er in verschillende afwerkingen en kleuren. Ons team van experts kan u helpen de perfecte pasvorm voor uw ruimte te vinden.

Stalen schuifpuien voor buiten

Onze stalen buitenschuifpuien zijn – met de juiste bewerking tegen weersomstandigheden – perfect voor terrassen, balkons en andere buitenruimtes. Deze puien zijn ontworpen met een stevige constructie en weerbestendige afwerkingen waardoor uw puien er jarenlang geweldig uit blijven zien. Onze schuifpuien voor buiten kunnen hierdoor uitstekend worden gebruikt als naadloze overgang van binnen- naar buitenruimtes. We bieden een scala aan afwerkingen en stijlen, zodat u de perfecte look voor uw huis of bedrijf kunt vinden.

Voordelen van stalen schuifpuien

Ten eerste zijn stalen schuifpuien zijn duurzaam. Het staal is een ongelooflijk sterk, dus uw schuifpui gaat jarenlang mee zonder krom te trekken of te rotten. Daarnaast bieden stalen schuifpuien een moderne, industriële uitstraling die de algehele allure van uw huis of bedrijf kan versterken. Bovendien zijn ze zijn eenvoudig te gebruiken, want de deur-wand combinatie maakt gebruik van het soft-close systeem. Ze zijn dus ook kindvriendelijk. Tot slot vereisen stalen schuifpuien weinig onderhoud, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken dat ze er na verloop van tijd versleten uitzien.

Een stalen schuifpui van CLOOZ verbetert uw ruimte

Als u geïnteresseerd bent in een stalen schuifpui voor in uw woning of bedrijf, neem dan contact met ons op. Ons team van experts kan de perfecte schuifpui voor uw ruimte creëren. Bovendien bieden we montageservice aan om het proces naadloos te laten verlopen. We kijken ernaar uit u te helpen het uiterlijk en de functionaliteit van uw ruimte te verbeteren met onze stalen schuifpuien.

Kies voor maatwerk of bestel onze stalen deuren in standaard afmetingen
ook gemakkelijk én voor een vaste prijs online bij onze vertrouwde reseller.

Ontwerp uw eigen stalen schuifpui

Bij CLOOZ doors bent u aan het juiste adres voor een schuifpui op maat. Design in een handomdraai uw eigen deur-wand combinaties met onze handige ontwerp tool en ontvang binnen twee werkdagen een offerte. Een ontwerp door ons laten maken kan natuurlijk ook.

Wij adviseren u graag

We zijn ervan overtuigd dat onze stalen schuifpuien de beste op de markt zijn en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u er het maximale uit haalt. Als u vragen heeft over onze producten, neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.

Bezoek onze
showroom

Samen uw deur naar wens ontwerpen? Maak een afspraak.

Zelf uw deuren ontwerpen

Stel uw eigen deur samen via onze online ontwerp tool.

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht.

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
0342 – 786910
info@cloozdoors.nl

SNEL NAAR

INFO

Erkend leerbedrijf Barneveld | Stage Barneveld | Staal & Metaal | CLOOZ doors
Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.