fbpx

De Meest Exclusieve & Luxe Stalen Deuren

Terug naar alle blogs

Luxe messing stalen deur? Nu nog meer keuze!

CLOOZ doors, een gerenommeerde naam in de sector van high-end stalen deuren, kondigt met trots de samenwerking aan met Metallicoat, een toonaangevende leverancier van hoogwaardige metaalcoatings en -afwerkingen. Deze strategische samenwerking zal een revolutie teweegbrengen in de manier waarop u stalen deuren exclusief kunt maken.

De expertise van Metallicoat

Metallicoat heeft zichzelf gevestigd als marktleider door uitzonderlijke metaalcoatings en -afwerkingen te leveren die bekend staan om hun duurzaamheid en chique uitstraling. Hun toewijding aan innovatie en kwaliteit sluit bovendien perfect aan bij het streven van CLOOZ doors naar excellentie in de markt van luxe stalen deuren. Wat de coating van Metallicoat écht uniek maakt is dat het, net als echt metaal, gepatineerd kan worden voor een verouderde, levendige, chique, of stoere look. Voor extra bescherming en levensduur worden de coatings ook nog afgewerkt met twee lagen 2componeten transparante nano lak.

Unieke Luxe Stalen deuren | CLOOZ doors
Kleurstalen Metallicoat | Bronzen deur | Messing deur | CLOOZ doors

Exclusieve luxueuze kleuren

Er zijn prachtige kleuren en afwerkingen beschikbaar, namelijk:

Koperen stalen deuren

Met tinten van rose tot rood is koper een warme kleur. Met deze kleur geeft u warmte en een feestelijk detail aan uw interieur.

Bronzen stalen deuren

Brons is licht tot donkerbruin met een mooie glans. Kan door de patina op tal van manieren bewerkt worden.

Messing stalen deuren

Messing is van licht geel tot donker goudkleurig geel. Messing geeft een luxe uitstraling aan de stalen deur en is statig en chique.

Titanium stalen deuren

Met licht tot donker-zilver is titanium koel, strak, stoer en indrukwekkend.

Unieke staal coatings en afwerkingen

Metallicoat biedt een breed scala aan coatings en afwerkingen, waaronder geavanceerde poedercoatings en vloeibare coatings. Maar ook decoratieve afwerkingen. Deze producten zijn zorgvuldig ontwikkeld om stalen oppervlakken te beschermen tegen corrosie, weersinvloeden en omgevingsfactoren, terwijl ze tegelijkertijd een opvallende esthetische aantrekkingskracht hebben. De coating is bovendien zeer kras en slagbestendig, resistent tegen vele oplosmiddelen, vetten, zuren, schoonmaakmiddelen en chemicaliën. Ook zorgt de afwerking voor een uitstraling van echt edelmetaal.

De hoogste kwaliteit luxe stalen deuren

Deze samenwerking brengt verschillende belangrijke voordelen met zich mee. Ten eerste bieden de hoogwaardige coatings van Metallicoat extra bescherming tegen corrosie, waardoor onze luxe stalen deuren – met minimaal onderhoud – hun kracht en schoonheid jarenlang behouden. Zelfs in barre omgevingsomstandigheden. Daarnaast bieden de staalafwerkingen een nog breder scala aan ontwerpmogelijkheden, waardoor de stalen deuren nog beter te personaliseren zijn. Hierdoor passen ze optimaal bij uw unieke stijl en architecturale voorkeuren. Bovendien kunnen we nog exclusievere maatwerkmogelijkheden bieden. Van unieke kleuren, texturen en patronen tot gespecialiseerde coatings die aan specifieke eisen voldoen. Werkelijk elke deur wordt een persoonlijk statement.

Bronzen stalen deur | Luxe stalen deuren | CLOOZ doors

Exclusieve, luxe stalen deur ontwerpen?

De samenwerking tussen CLOOZ doors en Metallicoat markeert een belangrijke mijlpaal. Door de expertise van Metallicoat op het gebied van metaalcoatings en -afwerkingen te integreren, kunnen wij huiseigenaren, ontwerpers en architecten namelijk nog meer bieden als het aankomt op exclusieve ontwerpmogelijkheden. Ervaar de synergie van CLOOZ doors en Metallicoat, en stap in een wereld waar luxe, design en duurzaamheid feilloos met elkaar verweven zijn.

Meer nieuws, trends & interieurtips

Dubbele Taatsdeur | CLOOZ doors
Canale glas | Deur ontwerpen | CLOOZ doors

Enkele of dubbele stalen deur, met of zonder kozijnen…
Meer licht, luxe en ruimtegevoel is hoe dan ook gegarandeerd.

Bezoek onze
showroom

Samen uw deur naar wens ontwerpen? Maak een afspraak.

Zelf uw deuren ontwerpen

Stel uw eigen deur samen via onze online ontwerp tool.

Stel vragen via WhatsApp

Meer informatie? Stuur ons gerust een bericht.

CLOOZ doors

Anthonie Fokkerstraat 83
3772 MP Barneveld
0342 – 786910
info@cloozdoors.nl

SNEL NAAR

INFO

Erkend leerbedrijf Barneveld | Stage Barneveld | Staal & Metaal | CLOOZ doors
Neem hier contact op. Contact Stel hier uw unieke stalen deur samen.